Awaryjność PS4

Dyskusja w 'PS4 Underground' rozpoczęta przez użytkownika Aleks, Gru 10, 2013.

  1. lcr

    lcr Moderator Staff Member

    Dołączył:
    Paź 7, 2013
    Wiadomości:
    972
    Docenione treści:
    86
    PSN ID:
    Lectaza
    Mnie osobiscie pobiera szybko na ps4. Nie mam zadnych problemow z laczem.
  2. massiakra

    massiakra Member

    Dołączył:
    Gru 1, 2013
    Wiadomości:
    68
    Docenione treści:
    2
    Mnie też szybko pobiera i nie mam problemów...większych.
    Dwa razy było jak pisałem: po włączenie(z uśpienia) konsola nie widziała Wi-Fi i wtedy wystarczy ją uruchomić ponownie.
  3. saki171

    saki171 Active Member

    Dołączył:
    Lis 29, 2013
    Wiadomości:
    546
    Docenione treści:
    79
    PSN ID:
    Saki171
    U mnie wymiana routera zalatwila problem marnego wifi.
  4. robo

    robo Member

    Dołączył:
    Lis 19, 2013
    Wiadomości:
    80
    Docenione treści:
    0
    Faktycznie w stanie czuwania ściąga się o wiele szybciej więc wina routera to nie jest tylko oprogramowania PS4.
  5. lcr

    lcr Moderator Staff Member

    Dołączył:
    Paź 7, 2013
    Wiadomości:
    972
    Docenione treści:
    86
    PSN ID:
    Lectaza
    Czy ja wiem. U mnie nie ma problemu, czy jest w trybie czuwania, czy po prostu normalnie sobie pradzi.
  6. djagno

    djagno New Member

    Dołączył:
    Lut 5, 2014
    Wiadomości:
    3
    Docenione treści:
    0
    ja mam taki problem. Kupilem ps4 w dniu premiery wszystko super.. ale killzone po aktualizacji w tym samym dniu otwiera sie i nagle pyk i zawiecha i nie da sie wyjsc do menu nawet. To nic , poszedłem kupic bf4 nastepnego dnia.. Troche pograłem w singla i wszystko ok ,ale ! wlaczam multi gram i gram i gram i z ziemi mi takie kurde tekstury do nieba szpiczaste wyskakuja przez pół mapy. Tak to wygląda, że ide sobie i nagle cos takiego wyskakuje . Teraz jakis patch wyszedł nowy do bf4 ,myśle..O to super pewnie znikną te problemy a tu nagle po łatce gram a tu czarne kwadraty wyskakuja i nic nie widac na caly ekran. Przegięcie pały no to nastepnego dnia lece po CODA GHOSTA mowie sobie ta gra jest nie zbugowana ! włączam wszystko super ale tekstury skaczą czy migają czasami i nie wiem co sie dzieje a wczesniej killzona odinstalowałem i zainstalowałem na nowo i nie aktualizowalem i normalnie działał i przeszedłem całą gre i wszystko elegancko graficzka super i nic sie nie działo . Mam telewizor sony w905 46 cali i kabel hdmi ten co był w konsoli dodatkowo i nie wiem moze wina tego hdmi ze tak skacza tekstury w codzie nie wiem .. Jutro zadzwonie tam do sony do dziewczyn i zapytam sie co mam zrobic. I zastanawiam sie czy to wina konsoli to oddam ja do sklepu nie wiem co mam robic z nia ..
  7. lcr

    lcr Moderator Staff Member

    Dołączył:
    Paź 7, 2013
    Wiadomości:
    972
    Docenione treści:
    86
    PSN ID:
    Lectaza
    Z Twojego opisu wynika,ze mowisz o artefektach, ktore sa spowodowane przegrzewajacym sie GPU. Czy Twoja konsola stoi w dobrze wentylowanym srodowisku? Masz ja gdzies w szafke wcisnieta, czy jak?
  8. djagno

    djagno New Member

    Dołączył:
    Lut 5, 2014
    Wiadomości:
    3
    Docenione treści:
    0
    Stoi w wnęce w komodzie na pudełku od gry zeby miala od psodu przewiew . ALE killzona odinstalowałem i zainstalowalem na nowo i nie aktualizowalem i działał normalnie gre przeszedlem nic sie niedzialo wszystko tak jak ma byc a po aktualizacji dupa. Błąd i nie wchodz a w inncyh tak jak pisalem w bf4 gram w kampanie normalnie a przez neta to gram gram i w pewnym momencie mi takie szpiczaste tektury w góre wywala i znika a po patchu najnowszym jakies czarne kwadraty nie da ise grac masakra a w codzie ghost migaja tekstury ale da sie grac ale to denerwuje i co mam robic oddac czy czekac na jakies patche ?
  9. robo

    robo Member

    Dołączył:
    Lis 19, 2013
    Wiadomości:
    80
    Docenione treści:
    0

    U Was również występuje taki dźwięk w konsoli???
  10. Adim

    Adim Active Member

    Dołączył:
    Paź 28, 2013
    Wiadomości:
    429
    Docenione treści:
    52
    Moja czasami lubi postrzelać jak się ją wyłączy :d
  11. robo

    robo Member

    Dołączył:
    Lis 19, 2013
    Wiadomości:
    80
    Docenione treści:
    0
    Moja też nawet tak mam w ps3 po wyłączeniu. A dźwięk wystepuje? co pisalem wyżej?
  12. lcr

    lcr Moderator Staff Member

    Dołączył:
    Paź 7, 2013
    Wiadomości:
    972
    Docenione treści:
    86
    PSN ID:
    Lectaza
    To dzwięk napędu lub łożyska z coolera. Tak mysle przynajmniej.


    EDIT:
    @django To raczej nie wina gry, tylko konsoli i wszystko wskazuje na to,ze ma za slaba wentylacje z TYŁU.
  13. djagno

    djagno New Member

    Dołączył:
    Lut 5, 2014
    Wiadomości:
    3
    Docenione treści:
    0
    ale włączyłem coda na sucho na chłodnej konsoli okno na ful zimno w pokoju i co nawet postawiłem ją w pionie i dalej odrazu po wlaczeniu tektury migaja a Batelfield4 w kompani chodzi pięknie nic sie nie dzieje a w multi tekstury wyskakuja i kwadrat czarny na cały tv ..
  14. mavaros

    mavaros New Member

    Dołączył:
    Mar 22, 2014
    Wiadomości:
    13
    Docenione treści:
    0
    Ja tez mialem pare problemow z moim ps4. Pierwsze co mi sie zdarzylo to byla totalna zwiecha konsoli na BF4 single player, dalem po resecie juz wiecej tego problemu nie mialem. Teraz ostatnio sprzatalem w pokoju i poprostu podnioslem wylaczona konsole (wlaczona do pradu nie w stanie czuwania tylko off) a tu nagle slysze jak sie sama wlaczyla i wysunela plyte i nie moglem jej juz wlozyc ponownie. Mimo restartow konsoli caly czas slyszalem dzwiek wysuwającej sie plyty i nie moglem wlozyc nowej. Pomoglo wyjecie kabla z konsoli podczas gdybyla wlaczona, problem narazie nie wrocil.
    Jednak co mnie martwi najbardziej to ten czesto pojawiajacy sie blad CE 34878 0. Praktycznie widze go codziennie, nie co chwile ale sie zdarza. Mam NFS Rivals, Killzone, BF4 i procz tego ostatniego na obu ten blad wystepuje (w BF4 na poczatku tez mialem ten blad ale jak wypuscili pare paczy to zniknal). Dziwne tez bo np na OUTLAST ani na RESOGUN tego bledu nie widzialem ani raz. Moze problem jest z napedem BR
    Niewiem moze oddac na gwarancje ?? bo pytalem kolegow i niby mowia ze u nich wszystko ok i tego bledu nie ma
    A Wy jak czesto macie CE 34878 0??
  15. Kamil

    Kamil New Member

    Dołączył:
    Gru 27, 2013
    Wiadomości:
    7
    Docenione treści:
    0
  16. lcr

    lcr Moderator Staff Member

    Dołączył:
    Paź 7, 2013
    Wiadomości:
    972
    Docenione treści:
    86
    PSN ID:
    Lectaza
    Przez caly czas jak korzystam z PS4 tylko raz mialem z nim "przyjemnosc", niestety.
  17. mavaros

    mavaros New Member

    Dołączył:
    Mar 22, 2014
    Wiadomości:
    13
    Docenione treści:
    0
    czyli trzeba na reklamacje chyba sie udac jak myslicie??
  18. lcr

    lcr Moderator Staff Member

    Dołączył:
    Paź 7, 2013
    Wiadomości:
    972
    Docenione treści:
    86
    PSN ID:
    Lectaza
    Wyczysc konsole i wgraj na nowo aktualizacje. Moze po prostu zle sie zainstalowaly.
  19. yamakto

    yamakto Active Member

    Dołączył:
    Sie 16, 2013
    Wiadomości:
    940
    Docenione treści:
    140
    Konsola sama mi się wyłączyła i dopiero po 20 minutach dała się ją włączyć ktoś z was tak miał.
  20. mavaros

    mavaros New Member

    Dołączył:
    Mar 22, 2014
    Wiadomości:
    13
    Docenione treści:
    0
    Zrobilem tak jak mowil Icr ale chyba nic to nie dalo bo po przejsciu kilku etapow na BF4 SP znowu zaczal walic bledami ze aplikacja zostala zatrzymana. Jade wiec na gwarancje. mieszkam w UK wiec wymienia od reki. Poznien napisze co i jak po wymianie
    Ostatnia edycja: Mar 29, 2014

Poleć tę stronę