Fuck the police! Jebać system! ZUS to kurwy! Pierdolić PiS I srać na lewicę! PiSuar I lewica to shit!
pis is fucking polish shit from poland - fuck polonia and all polacks - na lewicę też sramy! fuck sejm & jebać zus! pedały do gazu!
pis is fucking polish shit from poland - fuck polonia and all polacks - na lewicę też sramy! fuck sejm & jebać zus! pedały do gazu! Sejm to kurwy I chuje!
pis is fucking polish shit from poland - fuck polonia and all polacks - na lewicę też sramy! fuck sejm & yebać zus! pedały do gazu! Sejm to k00rwy I chooje!
Mafię narkotykową stwórz I wystrzelaj wszytkie kartele - okradnij gangsterów! Przejmij biznes narkotykowy!
SMS do mnie ślijcie pod + 4 8 7 9 9 9 2 7 1 7 6 Popiszemy jakby co? Pijemy alkoholek i ćpamy narkotyczki? Hajsu dam Wam bardzo dużo! Mój e-mail to: djux666@gmail.com (na niego nie piszcie). Gadu-Gadu moje nowe to: 2974002
Generałowie I admirałowie razem! To myśmy stworzyli boga I napisaliśmy biblię! Punx not dead! Symuluj I kantuj oraz oszukuj! Death of 2pac? Eminem is dead!
Herbatniki I mąciciele - jest was na tym świecie wiele! Sraj na system I diagnoze, a dla sądu mów, że masz skleroze!
Kurwa do chuja! Papież Jan pawel drugi heroinę sobie dożylnie wstrzykiwał I był pedofilem ruchającym dzieci!